Uw letselschade advocaat in Bussum

Bent u slachtoffer geworden als gevolg van een verkeersongeluk, bedrijfsongeval, medische fout of een dergelijk incident? Dan kunt u uw werk tijdelijk misschien niet uitvoeren of het huishouden verrichten. U loopt inkomsten mis of maakt kosten die niet door uw zorgverzekeraar worden vergoed. Dan is het van belang om zo snel mogelijk een letselschade specialist in te schakelen. In Bussum of in de omgeving van Bussum helpen wij u de schade te verhalen op de persoon die daarvoor aansprakelijk is. In zo’n situatie heeft u recht op rechtsbijstand.

De Letselschade Raetsman is gespecialiseerd in het ondersteunen van mensen die letselschade hebben opgelopen. Behalve lichamelijk klachten, kunt u ook psychisch problemen gaan ondervinden. Wij bieden een luisterend oor en doen ons uiterste best om materiële- en immateriële schade te verhalen op de tegenpartij.

Contact bij letselschade in Bussum

Wilt u meer weten of informeren wat wij voor u kunnen betekenen? Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer: 085 - 106 16 04. Of vul onderstaand contactformulier in. Dan nemen wij contact op met u.

Contactformulier

Ochtend
Middag
Avond