Ervaren letselschadespecialisten

Letselschadekantoor Kloppenburg is al sinds eind jaren ‘80 met succes één van de grotere spelers in de markt van de letselschaderegeling. We hebben alle ontwikkelingen van de laatste jaren meegemaakt en door de jaren heen uitgegroeid tot een professioneel bedrijf met ervaren en goed opgeleide letselschadespecialisten. Met een enthousiast team behartigen we dagelijks de belangen van vele letselschadeslachtoffers. Wij proberen zoveel mogelijk de zorgen van onze cliënten uit handen te nemen, zodat zij zich kunnen richten op hun herstel.

Advocaten-Kloppenburg
De letselschade specialisten van Letselschadebureau Kloppenburg. Van links naar rechts: Bert Ridder, Edwin van Slooten, Erika Janssen, Han Mossink, Hanneke Lap, Mariken van der Hoeven, Remko Zwanenburg, Peter Sander en Ronald Nicolaas. Als experts in personenschade staan zij u graag te woord.

Onze kwaliteiten

Het sleutelwoord in een letselschadetraject is communicatie. Juist op dat gebied scoort ons letselschadebureau hoog. Er wordt bijzonder veel nadruk gelegd op een heldere communicatie, zodat alle betrokken partijen in het proces goed weten waar ze aan toe zijn. We werken laagdrempelig, voelen ons persoonlijk betrokken en zijn daarnaast resultaatgericht.

De inzet van uw letselschadespecialist is voor een letselschadeslachtoffer kosteloos indien er aansprakelijkheid bestaat. Heeft u letselschade en zoekt u een professionele letselschadespecialist in Hilversum of omstreken? Neem dan vrijblijvend contact op voor een persoonlijk gesprek bij u thuis.