Ervaren letselschadespecialisten

De Letselschade Raetsman is al sinds de jaren ‘90 met succes één van de grotere spelers in de markt van de letselschaderegeling. We hebben alle ontwikkelingen van de laatste jaren meegemaakt en door de jaren heen uitgegroeid tot een professioneel bedrijf met ervaren en goed opgeleide letselschadespecialisten. Met een enthousiast team behartigen we dagelijks de belangen van vele letselschadeslachtoffers. Wij proberen zoveel mogelijk de zorgen van onze cliënten uit handen te nemen, zodat zij zich kunnen richten op hun herstel.

 

Onze kwaliteiten

Het sleutelwoord in een letselschadetraject is communicatie. Juist op dat gebied scoort ons letselschadebureau hoog. Er wordt bijzonder veel nadruk gelegd op een heldere communicatie, zodat alle betrokken partijen in het proces goed weten waar ze aan toe zijn. We werken laagdrempelig, voelen ons persoonlijk betrokken en zijn daarnaast resultaatgericht.

De inzet van uw letselschadespecialist is voor een letselschadeslachtoffer kosteloos indien er aansprakelijkheid bestaat. Heeft u letselschade en zoekt u een professionele letselschadespecialist in Hilversum of omstreken? Neem dan vrijblijvend contact op voor een persoonlijk gesprek bij u thuis.